Teapa apartament RADUCAN MARIAN din Popesti Leordeni

Acasa Forumuri Imobiliare Teapa apartament RADUCAN MARIAN din Popesti Leordeni

Vizualizare 3 articole - 1 la 3 (din 3 în total)
  • Autor
    marian
    Membru

Oameni buni,

Nu stiu daca v-ati lovit si voi de probleme ca in cazul meu, atunci cand ati avut de-a face cu achizitionarea unui imobil. Am cumparat un apartament prin PREMIERE IMOBILIARE ( foarte neseriosi, de altfel ) de la RADUCAN MARIAN si RADUCAN MIRELA , POPESTI LEORDENI.
    Nu doar eu, ci toti locatarii sunt nemultumi. Nu vreau acum sa detaliez toate problemele
    de care eu si vecinii ne-am lovit, vreau doar sa trag un semnal de alarma pentru cei care incearca sa achizitioneze pe viitor de la acest mafiot ( ca nu-l pot numi om ).
    Ce sa zic, termopane prin care intra apa, instalatie electrica ce cade non-stop ( un apartament a luat foc deja ), frigidere care se ard, usi de la intare zgariate, faianta si gresie fara finisaje, prize lipsa etc. etc.
    La toate aceste probleme semnalate, atat acest RADUCAN MARIAN cat si asa-zisul diriginte de santier, Silviu nu raspund la telefon. Efectiv sunt imuni.

Iar noi am luat Teapa. Regret ca am cumparat apartament de la acest TEPAR – RADUCAN MARIAN.

paul
    Membru

Salut,

Cel mai mare tepar e seful de la premier imobiliare, Giulio Angheloiu.Pretinsul „onest” care prosteste clientii.

valeriup
    Membru

Nu cumparati de la Marian Raducan (zis si Marcu) sau de la sotia lui Diana Raducan. Aceasta persoana incearca sa vanda apartamente in Popesti la preturi rezonabile dar veti avea probleme foarte mari. va dau cateva exemple – eu am cumparat apartament de la el dar din motive de confidentialitate nu voi spune in care din blocuri dar am amici pe care i-am cunoscut pe facebook si cu care vrem sa ne unim sa-l dam in judecata (locuim in blocuri diferite): 1)La Drumul Fermei 62 (au avut probleme mari cu canalizarea care refula, a fost reportaj pe PRO TV). Daca vreti sa cumparati, intrati in oricare din scari sa vedeti in ce hal arata (blocul e pe str Drumul Fermei, cel foarte lung, peste strada de Penny Market) 2) Pe Oituz are foarte multe (blocul cu Mega Sun, blocul cu Level Up Speciality Coffee, blocul cu Medisina, toate unul langa altul) + pe partea dreapta la 50 m venind dinspre metrou Leonida tot un bloc cu alb si gri cu Farmacia Ana-Maria. Apoi mai are altul la Oituz 77 (cu o scoala de soferi la parter). – toate aceste blocuri au probleme la ultimul etaj (neizolate corespunzator + probleme cu aerisirea). La cel cu Farmacia Medisina, am fost in casa la cineva si mi-a aratat problemele cu igrasia. La Oituz 77 cei de la etajul 4 nu au facute gurile de aerisire (lucreaza cu un instalator pe nume Mircea) si cu un zidar pe nume Ionut. Cineva de la Oituz 77 mi-a aratat cum arata scara, le-a promis interfon si cutii postale apoi si-au platit ei. Blocul de la Oituz 77 a fost predat in mai-iunie 2019 iar ei nici acum in februarie 2020 nu au contoare definitive la curent (sunt inca pe curentul de santier, cu niste contoare temporare care nu sunt pt toate apartamentele – mi-a aratat cineva de la etajul 4). In curtea celor de la Oitu 77 sunt si acum multe materiale de constructii, lemne, schele, tevi iar in interiorul blocului firele de alimentare sunt intr-un haos total (la fel si la Drumul Fermei). Am fost si am intrebat oameni din blocurile lui. Unii se feresc sa vorbeasca, altii mi-au spus sa ma feresc. Faceti acest exercitiu. Lucreaza cu Top Home si Premier rezidential (Feriti-va de astfel de agentii care lucreaza cu asa zisi dezvoltatori). Nu cumparati!!! Motivul pentru care cere avansuri mari este pt a nu avea cum sa va razganditi. Va construi si pe Occidentului la inceputul acestui an (cautati autorizatia de constructie si mergeti sa vedeti in ce conditii se lucreaza). Am vorbit cu minim 20 de oameni din blocurile lui ca sa il dam in judecata. Iar o parte din aceste oameni au vorbit cu altii. Vrem sa il acctionam in judecata pentru toate miciunile si promisiunile neindeplinite. EU NU AS FI CUMPARAT IN VECI DACA MA INFORMAM CORECT! MERGETI LA BLOCURILE LUI, intrebati oamenii si o sa va convindeti singuri! Ii rog pe toti cei care au cumparat de la el sa scrie aici ca sa STIE TOTI CE FEL DE OM ESTE!!! VOI PUBLICA SI EU PESTE Tot ca sa nu pateasca si altii ce am patit eu!!!

Vizualizare 3 articole - 1 la 3 (din 3 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.